Google Hotel Ads’in Oteller İçin 5 Avantajı

0
1511

Her gün milyonlarca otel aramasının yapıldığı Google arama motoru, seyahat planlamaları için doğru bir adrestir. Otel işletmeleri için internette var olmak görünür olmanın ilk adımıdır fakat bir sonraki misafirlerine ulaşabilmek için reklamlardan yararlanılmalıdır. Otel arayışındaki gezginlerin arama sonuçlarında, en üstte karşılaştığı otel olabilmek organik olarak oldukça zorken, Google Hotel Ads ile kolaylıkla gerçekleşebilir.

Google Hotel Ads, oteller için bir reklam platformudur. Google, otel web siteleri ve OTA’lardaki oda fiyatlarının karşılaştırmasını yaparak kullanıcıların kendilerine en uygun oteli bulmasını sağlar. Daha fazla kullanıcıya görünür olmak ve rezervasyonlarınızı artırmak istiyorsanız, en etkili yöntem Google Hotel Ads entegrasyonudur. Bu yazımızda, sizin için Google Hotel Ads hakkında bazı bilgileri derledik.

Otelinizi görünür kılın

Otel araması yapan gezginler, arama sonucunun ilk sayfasında otelinizi görüntüleyebilirler. Otelinizin konumunu ve çevresinde yer alan yerleri inceleyebilir, işletmenizde daha önce konaklamış kullanıcıların yorumlarını okuyabilirler. Potansiyel müşterilerin Google Hotel Ads ile otelinizin fotoğrafları, yorumları, adresi, müsaitlik durumu ve oda fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Doğrudan rezervasyon alın

Arama sonucunda üst sıralarda yer almak, otel web sitelerinin aldığı rezervasyon sayısını artırır. Google Hotel Ads ve Barboon entegrasyonu sayesinde oteliniz, aramalarda üst sıralarda yer alır, kullanıcıların karşısına çıkar ve rezervasyonlar doğrudan web sitene yönlendirilir. Doğrudan web sitenden rezervasyon almak, daha düşük komisyon oranlarından faydalanmanızı ve web site trafiğini arttırmanızı sağlar.

Gezginlerin ilgisini çekin

Belirli bir bölge için otel arayan kullanıcıların dikkatini, otel reklamın ile çekebilirsiniz. Otelinizin adı, oda fiyatları ve müsaitliğini kullanıcılara göstererek, daha fazla potansiyel misafire ulaşabilir ve rezervasyon sayısını hızla artırabilirsiniz.

Düşük komisyon oranlarından faydalanın

OTA’lara yüksek komisyonlar ödemek yerine daha uygun bir fiyatlandırma ile otelinizin reklamını yapabilirsiniz. Ödemeler dönüşüm başına ve konaklama başına olmak üzere ikiye ayrılır. Misafirleriniz rezervasyon yaptığında ödeme yapmanız, dönüşüm başına ödemedir. Konaklama başına ödeme ise rezervasyon yapan müşterinizin otelinizde konakladığında ödemenin gerçekleştirilmesidir.

Ücretsiz rezervasyon bağlantılarından yararlanın

Google Hotel Ads ve Barboon entegrasyonu web sitenizin sıfır komisyonla aramalarda görüntülenebilmesini sağlar. Üst sıralarda ücretli reklamlara yer verilirken, en alt sıralarda detaylı bir seçenek sunmak amacıyla ücretsiz rezervasyon bağlantıları konumlandırılır.

Daha fazla bilgi almak için Google Hotel Ads sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here