Oteller İçin En İyi Sanal POS Seçimi

0
937

Teknolojinin ilerlemesiyle, tatilcilerin otel tercihleri de daha farklı kriterler etrafında şekillenmeye başladı. Hizmet kalitesi, çalışanlar ve otel alanı çeşitliliği hâlâ tercih nedenlerinin en başında gelse de, güvenli ödeme seçenekleri ve temassız işlemler de önem kazanmaya devam ediyor. Bu nedenle, otelinize daha fazla misafir çekmek ve sadık misafirler kazanmak için dikkat etmeniz gereken başlıca kriterlerden biri Sanal POS oldu.

Sanal POS nedir?

Sanal POS, internet üzerinden gerçekleşen rezervasyonların sonunda ödeme yapılan süreç, yani dijital bir ödeme noktası anlamına gelmektedir. Sanal POS, POS cihazları ile aynı mantıkla çalışmakta olup, hiç bir fiziksel işlem gerekmeyen bir ödeme seçeneğidir. Misafirleriniz kartını bir cihaza okutmak yerine, kart bilgilerini dijital ekranda belirtilen alanlara girerler ve ödemelerini gerçekleştirmiş olurlar.

Oteller İçin Neden Sanal POS Gereklidir?

Sanal POS’un hem konaklama işletmesi sahipleri hem de misafirler açısından birçok farklı noktada avantajı bulunmaktadır. Daha güvenli bir hizmet sağlamak potansiyel misafirlerin otelinizi tercih etme ihtimalini yükseltirken, bir yandan da kendi ödemelerinizi azaltarak kârınızı artırmanıza yardımcı olur. Bu yazımızda, oteller için Sanal POS konusunu iki açıdan da ele alarak neden bir gereklilik olduğunu açıklayacağız.

Misafir Açısından Avantajlar

Otel arayan bir tatilcinin benzer oteller arasında son kararı vermesini sağlayan etkenler fiyat ve ödeme seçenekleridir. Sanal POS ile misafirlerinize farklı ödeme seçenekleri sunabilirsiniz. Böylece, misafirleriniz otel çalışanları ile fiziksel veya sözlü iletişim kurmalarına gerek kalmadan istedikleri oda için, istedikleri ödeme seçeneğinden faydalanabilirler. Ayrıca, internet ödemelerinin en riskli olduğu dönemde onlara 3D Secure seçeneği sunarak, ödemelerini güvenli bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlarsınız. Bu sayede, daha fazla misafirin ilgisini çekebilir ve rezervasyon oranınızı kolaylıkla artırabilirsiniz.

Konaklama İşletmecileri Açısından Avantajlar

Sanal POS’un en öncelikli avantajlarından birisi, her ölçekten otel için uygun olmasıdır. Müsaitlik durumu gözüken odalarınızın rezervasyon ödemelerini otomatik olarak internet üzerinden alabilirsiniz. Hem iş yükünüz azalır hem de güvenli ödeme seçeneği sayesinde oluşabilecek bütün riskleri ortadan kaldırabilirsiniz. Diğer en büyük avantajı ise tek sözleşme ve tek komisyon oranı ile çalışmak. Bütün bankalarla tek komisyon oranı ve tek sözleşme ile çalışarak dünyanın her yerinden ödeme alabilirsiniz. Bu sayede, farklı oranlar için farklı miktarlar ödememiş olursunuz ve tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca, Barboon Sanal POS çözümünü rezervasyon motorunuza kolaylıkla kurabilirsiniz. Eğer kullandığınız bir Sanal POS varsa, Barboon ile hemen entegre edebilirsiniz. Eğer kullandığınız bir Sanal POS henüz yoksa, 14 bankaya entegre Sanal POS çözümümüz ile hemen rezervasyon alabilirsiniz.

Teknolojinin ötesine geçin ve güvenli yolu seçin. Daha fazla bilgi almak için web sitemizi hemen ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here